„Музичка радионица – Новогодишње и дечје песме и игре“

У среду, 27. децембра 2023. године, са почетком у 16 часова, библиотека „Илија Гарашанин“ у Калуђерици постала је место весеља и радости због одржаног концерта под називом „Музичка радионица: новогодишње и дечје песме и игре“. На овом  догађају наступили су предшколци и деца из старијих група из ПУ „Лане“, који се образују у објектима „Лане“ и „Весељко“ у Калуђерици, а који су полазници Ученичке задруге секције „Музичка азбука“ при ОМШ „Невена Поповић“ .

Комплетан догађај реализован је под стручним вођством наставница Ане Јовановић и Магдалене Бошковић.

Сам концерт обележили су наступи малих уметника, који су са великим ентузијазмом отпевали изабране новогодишње и дечје песме и игре. Посетиоци библиотеке су имали прилику да уживају у музичком извођењу малих виртуоза, који су показали велику преданост уметности.

Весела атмосфера прошла је кроз сваки угао библиотеке, док су дечије песме и смех одзвонили ходницима. На лицима посетилаца видели су се велики осмеси. Позитивна енергија и радост ширили су се међу свим присутнима.

Посетиоци су аплаузима бодрили извођење дечијих песама и игара. Тимски дух и заједништво деце и посетилаца били су на високом нивоу, што је додатно обогатило цели догађај.

Укратко, концерт „Музичка радионица: новогодишње и дечје песме и игре“ у библиотеци „Илија Гарашанин“ у Калуђерици био је насмејано и разиграно дружење малих уметника, њихових родитеља и посетилаца. Музика и весео дух остали су дубоко усађени у срцима свих присутних, остављајући траг радости и одушевљења.

Scroll to Top