Предшколска установа „Лане“ одржала музичку, еколошку и спортску радионицу у Ранчићевој кући

Центар за културу Гроцка је у среду, 18. октобра 2023. године био домаћин предшколској установи „Лане“, приликом реализације програма за децу под називом: „Програм повећања обухвата деце која нису обухваћена предшколским образовањем и васпитањем“.

У башти Ранчићеве куће реализовани су програми: „Растем уз музику“ – радионица Ученичке задруге „Музичка азбука“ ОМШ „Невена Поповић“; под руководством Бојане Ђукић, дипломираног музичког педагога и наставника ОМШ „Невена Поповић“, затим „Покрени се спортски“ који је водио Александар Миланов, педагог за физичко васпитање и „Наши кораци кроз екологију“ под руководством васпитача и у сарадњи са стручним сарадницима установе Тијаном Ристић педагогом, Иваном Станковић и Александром Цвијетић, логопедима. Топлу добродошлицу посетиоцима и деци у Ранчићеву кућу, пожелела је Зорица Атић, директорка Центра за културу Гроцка.

Програм је осмишљен с циљем да се деца која нису уписана у вртић, узраста од три до шест и по година старости, укључе у активности предшколске установе, упознају и међусобно друже, сарађују и припреме за будуће активности које их очекују.

Scroll to Top