Успешно реализован завршни концерт под називом „Распевани враголани“ у Врчину

У среду, 05. јуна 2024. године, у просторијама Предшколске установе „Лане“ из Врчина одржан је Завршни концерт радионице „Растем уз музику“, под називом „Распевани враголани“. 

У реализацији концерта је учествовало око 30 полазника, односно малишани старије вртићке и предшколске групе, под руководством дипломираног музичког педагога Браниславе Тријић. 

Деца су извела разне популарне дечије песме, српске народне и староградске, затим ауторске песме које подстичу развој говора, такође и кореографије које су пратиле нумере класичне музике, афричких традиционала, а изводили су и ритам користећи своје тело као инструмент.

У публици су се нашли родитељи, браћа и сестре, баке и деке, али и другари из вртића који су уживали у наступу видно раздрагане и распеване деце, која су истински уживала у свом наступу. 

Пројекат је настао као резултат сарадње ученичке задруге „Музичка азбука“ ОМШ „Невена Поповић“ и ПУ „Лане“. Захваљујемо се свим васпитачима и руководиоцима вртића и радујемо се будућим сарадњама.

Scroll to Top